الاثنين، 28 يناير 2013

طريقه عمل المرتديلا

طريقه عمل المرتديلا

المقادير
دجاج بدون عظم او دهن

او لحم بقرى مفروم
كوب خبز مطحون بقسماط
بيضه واحده
بهارات فلفل اسود
ملح -كمون -بابريكا للون
زيتون اسود او فلفل اخضر
الطريقة
بنضعهن بالخلاط حتي ينعموا مع بعض

ثم نضعهم بورق بلاستيك
وبنضغط الطرفين حتي ما يكون اي هواء بالداخل ثم ورق المنيوم

نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق غار وملح وفلفل اسود وشويه خل

بنحطه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه
حتي يتماسك حوالى 5 ساعات

بنقطعه زى ما نحب وبالف هنا


4 التعليقات :

  1. رووووووعه منال
    تسلم الايادي ياقمر
    الله يبارك فيك

    ردحذف
    الردود
    1. شكرا لكى ياسمسم للتواجد العطرانتى اللى مواضيعك رائعة
      وبنستفيد منك كتير

      حذف
  2. طريقه حلوه وسهله
    تسلم الايادى يا رب

    ردحذف
  3. شكرا لكى ياشيمو للتواجد العطر
    الله يحلى ايامك وتسلمى

    ردحذف

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك