المقادير
كيلو كوسه وكيلو باذنجان
نصف كيلو ارز
نصف كيلو عصير طماطم
ملح وفلفل وبهارات ومكعب مرقه
حزمه بقدونس وخضره مغسوله ومقطعه
بصله كبيره
ساعات باضع لحم مفروم مع الخلطه
لكن هذه المرة من غيرها
ممكن تضيفها او لا
وكان بيبقى مع المحشى وحدات من الفلفل الاخضر
بيحشى مع الصينيه
وممكن تضيفيه براحتك
اولا هذه الخلطه اللى حنجهزها للحشو
بتتركيها شويه على النار
يعنى عشر دقائق مع تقليبها
واليكى
الطريقه
يحمر البصل حتى تصفر
ويوضع عليه عصيرالطماطم مع مكعب المرقه
الى ان تتسبك
ونضع بعد ذلك الخضره
وتقلب لمده دقيقتان ونكون غسلين الارز
ونضعه فوق الطماطم
ويقلب جيد
ونضع البهارات والفلفل والملح
ونكون مقشرين الكوسه ومقورة هى والبذنجان
نحشى كل واحده بمقدار الارز
الى ن تنتهى المقدار
ويرص فى صينيه قلب الكوسه الخارجه من التقور
بعد تتبيلها بالبصل والملح والفلفل
ونرصها بالصينيه ونرص وحدات الكوسه
والبذنجان المحشى بالارز
ونرش عليها كوب من عصير الطماطم ا لمخلوط
بمرقه لدجاج
وتوضع عليه معلقه سمن
وتضع بالفرن
الى ان يحمر وجه الصنيه ويستوى
ويقدم بالف هنا
اختكم منولا
منال ابو العزم
0 التعليقات :
إرسال تعليق
يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه