الاثنين، 18 مارس 2013

عمل الكابتشينو المنزلي

عمل الكابتشينو المنزلي
الوصفة دى شوفتها مرة واحتفظت بالطريقه
بعدين فكرت انى انفذها وجربتها حلوة 
وعجبتنى لانى باحب الكابتشينو
المقادير
كاس نسكافيه
كاس سكر
كاس ميه
الطريقه
نشغل الخلاط بسرعة
لحد ماتطلع الفقاقيع ويصبح لون الخليط بيج على ذهبي كريمى
بعد كذا نصبه في علبة لها غطاء محكم أو حتى زجاجة النسكافيه اللي فضيت
ثم نحطها في الفريزر أقل شيئ خمس او سبعة ساعات
طريقة عمل كوب الكابتشينو
نضع حليب فريش مع ماء ساخن حسب المزاج 
بس ألأفضل يكون كل منهم 50% او ممكن حليب فقط براحتك
انا عملت حليب الاول وضيفت بالاخر الميه الساخنه
 ونضع عليه الخلطة و مانطلعها من الفريزر
 إلا إذا خلاص غلينا الحليب والماء وأصبحت ساخنة
نتركه بدون تحريك لحد ماترتفع الرغوة من نفسها 
وممكن نضيف ماء زيادة إذا حبينا
ونحرك في الآخر مكن إضافة رشة شوكلاه بودرة على الوجه
 أهم شيئ سخنى الحليب لحد مايفور 
 وحطي معلقة كبيرة من الكابتشينو اللى عملاه
وخليها تفور على راحتها ثم أضيفي ميه حارة من الغلاية
وبالف هنا عليكى الكوب

0 التعليقات :

إرسال تعليق

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك