الاثنين، 15 أبريل 2013

فاصوليا خضراء باللحم من مطبخ منولا

 فاصوليا خضراء باللحم من مطبخ منولا



نصف كيلو فاصولياء خضراء مقطعة
1 كوب عصير الطماطم
1 ملعقة كبيرة صلصة الطماطم
ربع كيلو مقطع وسط
1 بصلة وسط، مفرومة
1 مكعب مرفة
ملح وبهار وفلفل
1 ملعقة كبيرة زيت ذرة او سمن
طريقة التحضير

نشوح البصل مع اللحمة فى الزيت او السمن لحد ماتنزل مرقة اللحمة 
وتذبل البصلة وتصفر شويه بنتبلها بالتوابل ونضع عليها الطماطم والصلصة 
ونذوب معها مكعب المرقة وتترك حتى تتسبك وتتقل الصلصة
وبعد كده نضع الفاصوليا ونزود نصف كوب ماء او شوربة لو موجود
ونتركها لحد ماتستوى وتنضج الفاصوليا واللحم
 
 وتقدم بالف هنا مع طبق ارز الأبيض
او الارز المفلفل

0 التعليقات :

إرسال تعليق

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك