أفكارللاستفادة من بواقى العيش
الفينو
احمصه فى الفرن واطحنة واستخدمة بدل
البقسماط المطحون.
وساعات احطه فى الماء وبعدين اصفية
واعصرة كويس واحطة على الكفتة او
على عجينة الطعمية
وممكن اقطعة شرائح وارصه فى الصينية
وادهنه صلصة البيتزا واحط علية اى
حشو بيتزا يعنى لحمة مفرومة تونة
مشروم وجبنة موتزاريلااو رومى وبعدين ادخلة الفرن لحد لما العيش يتحمص
والجبنة تسيح.
اقطعه شرايح بالطول وادهنه زيت زيتون واحمصه فى الفرن بيبقى طعمه
حلو بالجبنه او مع الشاي واوقات ادهنه بالثوم ويبقى خبز
الثوم
وكمان باقطعه واحمصه واضيف عليه لبن وسكر ويتاكل في العشا او الفطار.
وممكن تجيبى بيضة علي نصف كوب لبن وفانليا وتبلى فيهم قطع الفينو الصغيرة وتقليهم في الزيت وبعدين
تحطيه فى الشربات الثقيل هتبقى أطعم من لقمة القاضى ومش باين خالص انها عيش فينو.
وكمان ممكن اقطعة بالسكينة واجيب
صنية واضع فيها شوية سكرواضع الصينة على البوتجاز الى ان السكر يكرمل شوية
ويتفرد فى الصينية واضع علية العيش الفينو
واضع علية كوب لبن وسكر و2بيض وفانليا ونضربهم بالشوكة
ونضعهم على الفينو وممكن اى مكسرات
وتدخل الفرن وبعد شوية
هتلاقيها ارتفعت واحمرت وبالهنا
دى افكار كلها مجربة ومفيده كمان
وحتستفيدى من بواقى العيش
0 التعليقات :
إرسال تعليق
يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه