الأحد، 26 يناير 2014

طريقة لتحزين الثوم والاستفادة به طازج طوال السنة


الطريقه
هتجيبي كمية الثوم بتاعتك عادي خالص كيلو اتنين انتي حره
وتقشريه وبعدين تاخدي الثوم ده زي ما هو كده فصوص
وتحطيه في برطمان وتحطي عليه زيت اي نوع زيت   لغاية ما تغطيه وتقفلي البرطمان
وتحطيه يا اما في الثلاجه يا اما بره انتي وراحتك
ولما تيجي تستخدميه
خدي بالمعلقه عدد الفصوص اللي انتي عوزاها واطبخى بيه بالطريقة المتبعة لكى وكده بقى اتوفر عندك
ثوم طازة كانك لسه مقشراه دلوقت حالا 
 
 
 
 

 



1 التعليقات :

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك