الأربعاء، 14 يناير 2015

الاستفاده بقشر البرتقال

الاستفاده بقشر البرتقال
البرتقال بعد ما ناكله نمسكه نقطعه صغير بالسكينة ‎‎
وتجمعي اللي قطعتيه ده وضعيهم في صاج الفرن على نار هادئة لتجفيفه
 وبعد أن يبرد اجمعيهم في برطمان وضيفيهم لماء سلق اللحوم والطيور
 أو اطحنيه لأضافاته للكيك كنوع من المنكهات طوال العام 


1 التعليقات :

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك