المقادير
3كوب دقيق
وباكو بيكنج بودر
2 بيض وذرة فانليا
3/4 كوب سمن وزيت مع بعض
1كوب عصير برتقال مركز
او باكو فروتى بالبرتقال
متوفر ده كتير او باكو تانج بتدوبيه
واحد ونصف كوب سكر
وتعمليه لو مافى عندك عصير برتقال
4 ملاعق كبيرة من قشر البرتقال المبشور
او ريحة برتقال هى زجاجه كده بتلقيها عند العطار
بيبقى فيها زيت البرتقال
الطريقة
يضرب البيض+الفانليا جيدا
يضرب السكر+ السمن مع الزيت
ثم يوضع الخليطان على بعض ويضاف اليهم الدقيق
وكوب العصير+قشر البرتقال ويقلب مع بعض جيدا
ملحوظة
يكون السمك اذا رفعتى بالمعلقة مثل الشريط
يوضع فى صنية مبطنة
وبالف هنا عليكم اختكم منولا
منال ابوالعزم
0 التعليقات :
إرسال تعليق
يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه