الأربعاء، 26 سبتمبر 2012

سمك سردين من بيت ومطبخ منولا



 

المقادير
كيلو سمك سردين
خلطه من معلقة شطة
ومعلقتان من الثوم المفروم
ومعلقة كبيره ملح ناعم 
ومعلقة صغيرة من الكسبرة والكمون
و2حبة من الليمون
الطريقه
 بعد طحن خلطة التوابل
نقلبه على كمية السمك اللى عندنا
بعد غسله الاول ونقلبه بخلطة التوابل 
ونعصر عليه ليمونه ونتركه ربع ساعة
وبعد ذلك نحمى الزيت بالطاسه
ونتبل السمك بالدقيق ونضع بالزيت 
الى ان يحمر من الوجهين
بعد تقليبه على الجهتين ويخرج فى طبق 
ويعصر على كل مرة ليمون الى ننتهى من الكميه
 ويقدم بالف هنا مع الارز الابيض 



باحب السردين كتير الف هنا عليكم

اختكم منولا
منال ابو العزم

0 التعليقات :

إرسال تعليق

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك