الثلاثاء، 5 فبراير 2013

باذنجان محشى من مطبخ منولا







عمل البذنجان المحشى من مطبخى


المقادير
كيلو باذنجان
نصف كيلو طماطم
نصف كيلو ارز
بقدونس وخضره
بهارات وملح وفلفل
بصله متوسطه

الطريقه
نبشر البصل ويحمر خفيف فى سمن

الى ان يصفر ونضع الطماطم بعد ان تعصر بالخلاط
الى تتسبك ونضع عليها البقدونس والخضره






بعد ان يقطعوا قطع صغيره

 

ونضع بعد ذلك الارز بعد غسيله







وعليه البهارات ونخلطهم جميعا مع بعض





وبعد ذلك بعد تقوير البذنجان هكذا






نحشى كل واحده من البذنجان








وترص فى الحله ونضع عليها كوبان شوربه



او لو مش موجود نذوب مكعب مرقه ونضعها عليه
والى ان يستوى وبالف هناء عليكم
منال ابو العزم

من مطبخى باذنجان محشى

0 التعليقات :

إرسال تعليق

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك