الأحد، 18 أغسطس 2013

لعمل الشيبسى بالجبنة المتبلة ببيتك وكمان بنكهة الدجاج

لعمل الشيبسى بالجبنة المتبلة ببيتك وكمان بنكهة الدجاج

نقشر البطاطس المخصصة للقلي .
 نقطعها حلقات (شيبسي)رقيقة و نضعها في ماء بارد أو ماء به قطع ثلج و نتركة في الماء البارد لمدة 1/2ساعة على الأقل
 و لا نضع على الماء ملح ونحطها فى التلاجة علشان تفضل ساقعة.
ونسخن الزيت جيداً على درجة حرارة عالية ،ثم نضع الشيبسي في الزيت بكميات قليلة والزيت غزير
حتى يعطي النتيجة المظبوطة من القرمشة
طريقة الطعم:
طعم الجبنة المتبلة
 نحضر جبنة رومي مثلجة (وضعها في الفريزر منذ 24ساعة تقريباً )و نضربها في الكبه
 و لازم تكون مثلجة علشان تتطحن كويس وتبقى شبة البودرة ،
ثم نضيف عليها مرقة دجاج فورية و نضربها مرة أخرى لتتجانس و تنعم أكثر
ولو عندك توم وبصل بودرة ضيفى معاها ونرشها على
البطاطس اول ما تطلع من الزيت

نكهة الدجاج:
رشى مرقة دجاج فويرة على البطاطس اول ما تطلع من الزيت

0 التعليقات :

إرسال تعليق

يمكنك ترك تعليق تحت اسم مجهول (غير معرف) دون الحاجة لتسجيل
فقط شاركينى برأيك لو عجبك ما ادونه

تابعنا على الفيس بوك